Bellen

050 - 318 71 02

Mailen

info@mvdh.nl
contact
Maak een afspraak >
Home » Verkoop

De meest innovatieve verkoopmakelaar van Groningen

Nu is de tijd om te verkopen! Op dit moment is er schaarste op de huizenmarkt. Dat betekent veel potentiële kopers, maar weinig huizen te koop. Hele gunstige situatie voor de verkoper. Wij helpen jou daarvan maximaal te profiteren. Dit is hét moment om je huis te verkopen.

Laat maar kijken die kopers

Wij zorgen dat jouw huis in de schijnwerpers staat. Online en offline. Om zoveel mogelijk potentiële kopers te trekken, organiseren we twee keer een Open Huis. Overdag en ’s avonds. Zo krijgt je huis de maximale aandacht. Effectief en helemaal van deze tijd.

Promotie via Social Media

Wij zetten alles in om zoveel mogelijk mensen te bereiken. We promoten je huis actief met ijzersterk beeldmateriaal. Op social media als Facebook en Instagram. Zo zijn sommige huizen al door 30.000 mensen gezien, nog voordat ze op Funda staan. Zo kan het ook!

Het beste bod

Online bieden is nu dé manier om je huis te verkopen. Misschien even wennen, maar zo verkopen wij haast al onze huizen. Wil je een andere methode? Staan we voor open. Alles voor het beste resultaat.

Wij regelen alles

Voor ieder huis maken we een strategisch verkoopplan. Wij regelen vervolgens alles. Van verkoopfilmpjes tot notarisakte en van 360-graden fotografie tot onderhandelen op het scherpst van de snede. Je hebt er geen omkijken naar.

Maximaal rendement

Bel, mail of app ons voor een afspraak. Of kom gewoon een keer binnen lopen bij ons aan de Griffeweg. We vertellen je heel graag meer over de belangrijkste reden om een verkoopmakelaar in te schakelen: hoe we voor jou het onderste uit de kan kunnen halen.

Wij regelen alles DAT SCHEELT TIJD, MOEITE EN GELD