Bellen

050 - 318 71 02

Mailen

info@mvdh.nl
contact
Maak een afspraak >

De meest innovatieve verkoopmakelaar van Groningen

De huizenmarkt in Groningen is op dit moment een echte verkopersmarkt. Het aanbod is enorm schaars en met de aantrekkende economie is de vraag groter dan ooit tevoren. Wij zorgen ervoor dat jij maximaal profiteert van deze gunstige marktomstandigheden. Dit is hét moment om te verkopen.

Zoveel mogelijk potentiële kopers

Wij zorgen dat jouw huis op alle manieren in de schijnwerpers staat. Online, zowel als offline. Zo organiseren we overdag, maar ook ’s avonds Open Huizen, waarmee we zoveel mogelijk potentiële kopers de kans bieden om jouw huis optimaal te bewonderen. Effectief, stijlvol en helemaal van nu.

21e eeuwse aanpak

Wij zetten alle mogelijkheden in om zoveel mogelijk mensen te bereiken, met ijzersterk beeldmateriaal. Wij promoten je huis actief op social media zoals Facebook en Instagram, zodat sommige huizen al door 30.000 mensen gezien zijn, nog vóórdat ze op Funda komen! Zo kan het ook.

Het beste bod

Online bieden is nu dé manier om je huis te verkopen. Misschien even wennen aan het idee, maar zo verkopen wij vrijwel al onze huizen. Wil je een andere methode? Staan we voor open. Alles voor het beste resultaat.

Wij regelen alles

Wij geloven in een strategisch totaalplan, waarbij wij alles regelen. Van begin tot eind. Van verkoopfilmpjes tot notarisaktes en van 360-graden fotografie tot onderhandelingen op het scherpst van de snede. Wij nemen je alles uit handen.

Maximaal rendement

Bel, mail of app ons voor een afspraak. Of kom gewoon een keer binnen lopen bij ons aan de Griffeweg. We vertellen je heel graag meer over de belangrijkste reden om een verkoopmakelaar in te schakelen: hoe we voor jou het onderste uit de kan kunnen halen.

Wij regelen alles DAT SCHEELT TIJD, MOEITE EN GELD