Zelfkijken

De nieuwe manier van huizen bezichtigen

Als je actief bent op de huizenmarkt in Groningen dan heb je het misschien al wel eens meegemaakt: Zelfkijken.

Met deze nieuwe manier van huizen bezichtigen krijgen kijkers zelf toegang tot een huis. Je kunt als kijker dus zelf de deur opendoen, zelf rondkijken en doet vervolgens zelf de deur weer dicht. Zonder makelaar!

Prettig voor de kijker

We krijgen veel feedback van kijkers. Verreweg de meeste mensen geven aan dat ze het héél prettig vinden dat ze zelf kunnen rondkijken. Geen makelaar, geen verhaaltjes, gewoon het huis in je opnemen. Een enkeling mist de mogelijkheid om vragen te stellen, maar we geven alle kijkers via een persoonlijke link de volledige documentatie van het huis!

Prettig voor de verkoper

Ook als verkoper heb je voordeel van Zelfkijken! Bezichtigingen worden automatisch ingepland, volgen elkaar vlot op en zijn niet meer afhankelijk van de tijden van een makelaar. Er zijn dus huizen waar we in een paar dagen wel 100 bezichtigingen aankunnen. Zoveel kijkers, en dus bieders, zou je anders nóóit kunnen aannemen.

Origineel, betrouwbaar en een heel persoonlijke makelaar. Gewoon fijne mensen in al het contact; enorm belangrijk in een toch spannend en persoonlijk proces wat je huis verkopen is. Binnen twee weken mijn huis verkocht! Een makelaar met durf en lef die het net even anders doet; ik zou het iedereen aanraden.
Jenny de Vries
via

Hoe werkt Zelfkijken?

 1. Aanvraag bezichtiging
  Geïnteresseerden zien het huis op Funda of op onze website, en doen een aanvraag voor een bezichtiging.
 2. Verificatie
  De kijker ontvangt een persoonlijke verificatie-link. Nadat wij een pasfoto (selfie) en geldig identificatiebewijs hebben ontvangen, laten wij de kijkers toe tot de planning.
 3. Bezichtiging plannen
  De kijker kan nu zelf in de agenda een bezichtigingsmoment kiezen, binnen de tijden die de verkoper toestaat.
  Wordt er een afspraak gepland, dan krijgt de verkoper hierover een mailtje. Ook kun je als verkoper in een overzicht zien welke afspraken gepland zijn.
 4. Persoonlijke link
  Als kijker ontvang je nu een persoonlijke link. Hier vind je alle documentatie over het huis, ontvang je updates en kun je, als het zover is, de deur openen.
 5. Start van de bezichtiging
  Is het zover? Enkele minuten van tevoren ontvang je nog een herinnering per SMS. Als het tijd is, kun je als kijker de deur zelf openen met de link op je mobiele telefoon. Een paar tellen wachten en…. (zoem) de deur gaat open! Het huis is nu helemaal voor de kijker!
 6. Na de bezichtiging
  Is het bijna tijd en zien we dat de deur nog niet is gesloten? Dan krijgt de kijker een herinnering.
  Na afloop van de bezichtiging vragen we een korte evaluatie van het huis en en van het bezichtigingsproces.
  Iedereen die een bezichtiging via de agenda heeft gedaan, wordt op de hoogte gehouden als er meer informatie over het huis bekend is, bijvoorbeeld bij bekendmaking van de biedingsmethode of bij aanvang van het (online) bieden.

 

Wil je meer weten?

Benieuwd of Zelfkijken bij jou past?
Maak een vrijblijvende afspraak. Je krijgt altijd van ons:

 • Indicatie woningwaarde
 • Persoonlijk verkoopplan
 • Vrijblijvende offerte
Afspraak maken
Terug