Home » Makelaardij in Groningen – Verkoop en aankoop van je huis

Makelaardij in Groningen

Zoek jij een makelaar die snel, efficiënt en 100% van deze tijd is? Welkom in de wereld van Makelaardij van der Houwen, waar online bieden, 360°-bezichtigingen en viral video’s de standaard zijn.

Of we nu de verkoop van je huis verzorgen of je mogen helpen met de aankoop van je nieuwe huis, we staan je bij met alle middelen die we hebben. En dat zijn er heel wat!

 

Aankoopmakelaar Groningen

Als aankoopmakelaar staat Makelaardij van der Houwen altijd aan je zijde. We begrijpen dat je niet zomaar een huis zoekt, maar jouw droomhuis. We houden het aanbod scherp in de gaten en zorgen ervoor dat je op het juiste moment, bij het perfecte huis toe kunt slaan. We adviseren je uitgebreid over alle haken en ogen zoals verborgen gebreken en onderzoeksplicht. Hierbij nemen we je alle werkzaamheden en adminstratieve handelingen uit handen, zodat jij je kunt richten op je toekomstige droomhuis.

Verkoopmakelaar Groningen

Makelaardij van der Houwen innoveert continu met nieuwe technieken, andere manieren van verkoop, om voor jou het beste bod te krijgen. Zo plaatsen we huizen online met een aansprekend filmpje op social media en een 360-graden online rondleiding, organiseren we sfeervolle (avond) open huizen en maken we veel gebruik van online bieden. Alles voor het allerbeste resultaat.

Wij vinden wat jij zoekt