Home » Aankoop archief

Aankoopmakelaar in Groningen

Wie op dit moment in Groningen een huis zoekt, weet het precies: de markt is overspannen. Hoe frustrerend is het, om elke dag op Funda te kijken, zonder resultaten. Het aanbod kunnen we niet vergroten, we kunnen wel zorgen dat we op het juiste moment met onze neus vooraan staan, om wél die ene bijzondere buitenkans te kunnen grijpen.

 

Jouw droomhuis

Wij snappen dat je niet zomaar een huis zoekt, maar precies dat juiste huis. En dat zoiets niet altijd duidelijk te omschrijven valt. Wij snappen dat je ergens thuis voelen een kwestie van gevoel is. Een kwestie van goede energie. Je komt binnen en je weet het: dit is het. En dat zit niet altijd in het gebouw, de locatie of de inrichting. Soms moet je er zelfs even doorheen kijken om te weten dat het klopt. Wij weten dat als geen ander, dat is ons vak.

De beste prijs, geen gedoe achteraf

Wanneer het aankomt op scherp onderhandelen, is het ontzettend belangrijk dat zoiets gedaan wordt door een makelaar die alleen jouw belangen voor ogen heeft. Iemand die jou bovendien uitgebreid kan adviseren over haken en ogen zoals verborgen gebreken en onderzoeksplicht van de koper.

Wij regelen alles

Het lijkt misschien simpel ‘even een huis kopen’, maar het is een hoop stress en geregel. Afspraken plannen, kijken bij huizen, de reële waarde bepalen, onderhandelen, bouwkundige checks aanvragen, de koopovereenkomst controleren en  de notaris de akte laten opmaken. Wij nemen je alles uit handen en voeren al het contact met de verkoper, zodat jij je kun focussen op je nieuwe huis.

Niet zoeken, maar vinden

Als aankoopmakelaar kennen wij het netwerk als geen ander en weten wij precies hoe de hazen lopen. Bel, mail of app ons voor een afspraak. Of kom gewoon een keer binnenlopen bij ons kantoor aan de Griffeweg. Wij vertellen je heel graag meer over wat wij voor je kunnen doen. Niet eindeloos zoeken, maar doelgericht vinden, zonder vervelende verrassingen, voor de beste prijs.

Kies voor de aankoopmakelaar waarmee je jouw droomhuis vindt – en koopt

Op zoek naar je droomhuis?
Vraag nu een vrijblijvende kennismaking aan bij Makelaardij van der Houwen.

✅ Gratis & vrijblijvend
✅Wanneer het jou uitkomt
✅ Inzicht in de woningmarkt

Wij regelen alles DAT SCHEELT TIJD, MOEITE EN GELD