Bellen

050 - 318 71 02

Mailen

info@mvdh.nl
contact
Maak een afspraak >

Aankoopmakelaar in Groningen

Niet alle mooie huizen halen Funda

Wie op dit moment in Groningen een huis zoekt weet het precies: de markt is overspannen. Hoe frustrerend is het, om elke dag op Funda te kijken, zonder resultaten. Zeker als de mooiste, meest courante huizen soms niet eens op Funda terechtkomen! Omdat ze door aankopende makelaars al uit het vooraanbod worden gevist…

Vergroot je slagingskans

Daar heb je dan ook direct één van de belangrijkste redenen om zelf ook een aankopende makelaar te nemen: de slagingskans. Je wilt immers niet eindeloos doelloos zoeken… je wilt vinden. Met iemand die het netwerk als geen ander kent en precies weet wat, waar en hoe.

We vinden het huis dat bij jou past

Wij snappen dat je niet zomaar een huis zoekt, maar precies dat juiste huis. En dat zoiets niet altijd duidelijk te omschrijven valt. Wij snappen dat je ergens thuis voelen een kwestie van gevoel is. Een kwestie van goede energie. Je komt binnen en je weet het: dit is het. En dat zit niet altijd in het gebouw, de locatie of de inrichting. Soms moet je er zelfs even doorheen kijken om te weten dat het klopt. Wij weten dat als geen ander, dat is ons vak.

Scherpe prijs, geen vervelende verrassingen

En wanneer het aankomt op scherp onderhandelen, is het ontzettend belangrijk dat zoiets gedaan wordt door een makelaar die alleen jouw belangen voor ogen heeft. Door iemand die exact weet hoe je de beste prijs uitonderhandelt. Bovendien adviseert een aankopende makelaar je uitgebreid over haken en ogen zoals verborgen gebreken en onderzoeksplicht van de koper. Doelgericht datgene vinden wat je zoekt, zonder vervelende verrassingen, voor de allerscherpste prijs.

Kies voor de aankoopmakelaar waarmee je jouw droomhuis vindt – en koopt.

Wij regelen alles DAT SCHEELT TIJD, MOEITE EN GELD