Jouw huis ook een plaatje!

Onder de indruk van al die mooie plaatjes op Funda? Valt jouw huis daarbij in het niet? NVM-makelaar Jacco van der Houwen geeft advies. Zo wordt jouw huis ook een plaatje.

Lekker licht

Hoe meer mensen je huis zien hoe beter het is als je wilt verkopen. Daarom organiseren wij voor ieder huis dat we in verkoop hebben een Open huis. Wat zeg ik, twee! Een bij daglicht en een bij kaarslicht. Zorg dat je huis er opgeruimd en prettig uitziet. Achterstallig onderhoud? Niet aantrekkelijk. De meeste potentiële kopers houden van ruim en licht.

Laat maar zien

Heeft je huis authentieke kenmerken of een mooie stadstuin? Laat het zien! Elk huis heeft pluspunten, vestig daar de aandacht op. Breng het mooi in beeld, zorg voor een goede belichting. Jouw huis heeft vast iets wat het onderscheidt van andere huizen. Wat het ook is, laat het zien!

Styling & fotografie

Voor we een huis te koop zetten op Funda, vragen we advies aan een stylist. Iemand met een deskundig oog voor stijl en ruimte kan met kleine aanpassingen echt verschil maken. Een professionele fotograaf levert magazine-waardig werk af. Zo krijg je perfecte plaatjes die we aanvullen met een 360-graden bezichtiging. Daarbij laten we de verkoper zelf aan het woord voor een persoonlijk verhaal. Wij zorgen dus voor een optimale totaalbeleving van het huis, waardoor we zoveel mogelijk potentiële kopers trekken.

Slim prijzen

Uiteindelijk is het aan de makelaar om te zorgen voor een succesvolle verkoop. Met moderne technieken, onderhandelvaardigheden, slimme ‘vanaf’-prijzen en online bieden is de kans op succes het grootst.

Wil ik ook!

Als jij ook je huis succesvol wilt verkopen (en wie wil dat niet) dan zijn wij graag jouw makelaar. Neem contact via info@mvdh.nl, app ons via 06-36327796 of bel ons op via 050-3187102 voor een vrijblijvende kennismaking.