Gratis waardebepaling

Laat een expert de verkoopwaarde van je huis bepalen

De huizenmarkt in en om Groningen is op dit moment bijzonder gunstig voor verkopers. Veel mensen spelen dan ook met het idee om hun huis te verkopen. De vraag is groot en het woningaanbod is klein, dus als verkoper kun je momenteel goede zaken doen.

Een belangrijke vraag is natuurlijk: wat krijg ik voor mijn huis? Onze makelaars kunnen je een realistisch beeld geven. We vergelijken je huis met andere huizen, bepalen een doelgroep die interesse heeft en kunnen op basis van onze ervaring in de stad en de regio vertellen welke woningwaarde je kunt verwachten bij verkoop.

Hoe bepalen we de verwachte opbrengst?

We bepalen de verwachte opbrengst bij verkoop op basis van online bieden, open huizen en social media promotie. Online bieden heeft zich binnen onze makelaardij veelvuldig bewezen als de verkoopmethode die de hoogste opbrengst geeft. Met de social media promotie en het organiseren van open huizen (middag en avond), weten we zeker dat we een zo groot mogelijk publiek bereiken. Hierdoor liggen de opbrengsten hoger dan bij een traditionele makelaar.

Is dit een taxatie?

Niet in die zin dat je ermee naar de bank kunt gaan voor een lening. Hiervoor zijn gespecialiseerde NWWI-taxaties die nogal technisch van aard zijn. Wij geven je met deze waardebepaling juist inzicht in de huizenmarkt en laten je zien welke kansen er liggen.

Zit ik ergens aan vast?

Nee. Helemaal niet. Eén van onze ervaren makelaars komt gratis en vrijblijvend bij je thuis, neemt je huis op en komt bij je terug met een verwachte opbrengst bij verkoop.

Ja, ik wil graag mijn woningwaarde weten

Vul onderstaand formulier in. We nemen dan z.s.m. contact met je op voor een afspraak.

✅ Gratis & vrijblijvend  ✅Maximale opbrengst  ✅ Inzicht in de huizenmarkt